تخت روانچی‏: عمان یک همسایه قابل اعتماد و یک شریک اساسی است کمیسرعالی حقوق بشر سازمان ملل: حملات آمریکا در کارائیب غیرقانونی است آمریکا به دنبال حملات هوایی به داخل خاک ونزوئلا طرح ترامپ برای ساخت یک سالن رقص جدید در کاخ سفید یورش صهیونیست‌ها به کرانه باختری/ شهادت یک جوان فلسطینی در رام‌الله هشدار سازمان ملل درباره خطر گسترش جنگ در سودان/ هیچ منطقه‌ای امن نیست فرد شماره ۲ تحریک طالبان پاکستان کشته شد واکنش عراقچی به دستور ترامپ مبنی بر از سرگیری آزمایش سلاح‌های هسته‌ای دیدار مقام ارشد انصارلله با تخت روانچی پاسخ جنبش انصارالله به تهدید اسرائیل کاتس: «اجازه نمی‌دهیم جنایتکار ما را تهدید کند» رایزنی تخت روانچی با وزیر خارجه عمان واکنش تهدیدآمیز مسکو به احیای آزمایش‌های اتمی آمریکا شی: درباره مسائل تجاری با آمریکا به اتفاق‌نظر رسیدیم مدودف: «پوزیدون» یک سلاح آخرالزمانی است طرح خاموش آنکارا برای تسلط بر آسیای میانه

مخالفت اردن با الحاق اراضی فلسطین

وزیر مشاور در امور اطلاع‌رسانی دولت اردن ضمن رد اشغال اراضی فلسطینی توسط صهیونیست‌ها، تأکید کرد چنین اقدامی باعث افزایش تنش در منطقه خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۵ - ۱۹ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 08
کد خبر: ۴۵۰۷۱

به گزارش راهبرد معاصر، «امجد العضایلة» وزیر مشاور در امور اطلاع‌رسانی دولت اردن بار دیگر تأکید کرد که این کشور مخالف الحاق اراضی فلسطین است.

 

العضایله به پایگاه خبری «عربی-21» گفت که موضع پادشاهی اردن «واضح و ثابت، مبنی بر عدم پذیرش الحاق (اشغال) هر [بخش از] اراضی اشغالی فلسطین است».

 

وی تلاش رژیم صهیونیستی برای الحاق مناطق گسترده‌ای از کرانه باختری را «مخالف حقوق و قوانین بین‌الملل» دانست و تأکید کرد که چنین اقدامی، «نابودی فرصت‌های صلح» است.

 

این مسئول فلسطینی ادامه داد: «این اقدام خطرناک و بی‌سابقه، راهکار دو دولتی را نادیده می‌گیرد، باعث افزایش درگیری می‌شود و در راستای حمایت از دولت واحد است».

 

العضایله بر این باور است که الحاق اراضی فلسطینی، آرمان ملت فلسطین برای آزادی و تشکیل کشوری مستقل در اراضی 1967 به پایتختی قدس شرقی بر اساس قطعنامه‌های بین‌المللی را از بین می‌برد.

 

وی در پایان خاطر نشان کرد، اردن، « اقدامات لازم را برای حمایت از برادران فلسطین و حمایت از منافع ملی آنان انجام خواهیم داد».

 

در پایان آوریل گذشته، بنیامین نتانیاهو نخست وزیر و «بنی گانتس» رهبر حزب «آبی-سفید» رژیم صهیونیستی توافق کردند که در اوایل جولای، اشغال مناطق گسترده‌ای از کرانه باختری را آغاز کنند که شامل دره اردن و همه شهرک‌های صهیونیست‌نشین در کرانه باختری است./فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار